3 tips til at gøre hjemmet mere læsevenligt

Er du det som man kalder en rigtig bogorm? Elsker du at læse, dufte og kigge på smukke, unikke og gamle bøger? Måske, har du altid være fortryllet af spændende fortællinger og eventyr som du har læst i diverse bøger igennem livet. For nogle, betyder bøger alt. Med bøgerne, kan de slappe af, og med bøgerne kan de forsvinde hen i en anden verden. Hvis du kan genkende dig selv her, så kan det måske være relevant at læse med her.  

1. Lav en hyggekrog i stuen 

Det er helt forskelligt, hvor folk bedst kan slappe af og koncentrere sig om at læse en bog. Der er nogle ting, som kan være gode at have når man nu læser meget. For eksempel, er det vigtigt at have en god belysning, som gør at øjnene ikke bliver generet, men samtidigt også, at man stadig kan se noget når man læser. Hvis man bedst kan slappe af i stuen, så kan man jo overveje at lave en hyggekrog til læsning. Anskaf eventuelt en god lænestol, en god lampe og selvfølgelig også en af de gode senge til hunde, hvis din firbenede ven gerne vil være i nærheden af dig.  

2. Sofa læsning 

Hvis du bedst kan læse når du ligger ned, så kan du også gøre en masse ud af sofaen, i forhold til at gøre den hyggelig. Køb gerne en masse puder og bløde tæpper, så du kan ligge godt. Igen, er det selvfølgelig også vigtigt at belysningen er god nok. Hvis du vil gøre det endnu hyggeligere, så anskaf gerne en masse stearinlys. 

3. Nye bøger til hylden 

Har du en masse bøger du allerede har læst, så kan det være på tide at bytte dem til nogle andre. Du behøver ikke købe bøgerne helt fra ny, du kan eventuelt se om der er nogle som giver dem væk gratis eller vil bytte.