5 grunde til, at du har brug for et Apple Watch

1. For at holde forbindelsen: Med et Apple Watch kan du nemt holde kontakten med din familie og dine venner. Du kan også modtage notifikationer fra dine yndlingsapps, så du aldrig går glip af noget som helst.

2. For at holde dig sund: Med Apple Watch kan du følge din fitness og dit aktivitetsniveau, så du kan forblive motiveret og forbedre din generelle sundhed. Det er også vandafvisende, så du kan tage det med dig, når du svømmer eller løber i regnvejr.

3. For at være produktiv: Apple Watch hjælper dig med at få tingene gjort hurtigt og effektivt. Du kan få adgang til din e-mail, kalender og to-do-liste med få tryk på. Og med Siri kan du udføre opgaver håndfrit.

4. For at blive underholdt: Apple Watch er den perfekte måde at være underholdt på, når du er på farten. Du kan lytte til din yndlingsmusik, podcasts og lydbøger. Og med Apple TV+ kan du streame dine yndlingsserier og -film direkte fra dit håndled.

5. Sådan styrer du dit hjem: Med HomeKit-aktiveret tilbehør kan du bruge dit Apple Watch til at styre dine smarte husenheder. Så uanset om du tænder lyset eller justerer termostaten, så har dit ur styr på det.

5 sjove måder at bruge dit Apple Watch på

1. Som en fitness-tracker: Brug dit Apple Watch til at registrere dine skridt, din puls og din kalorieforbrænding.

2. Som walkie-talkie: Med Walkie-Talkie-appen kan du nemt holde kontakten med din familie og venner.

3. Som fjernbetjening: Med Remote-appen kan du styre dit Apple TV, iTunes og andre smart home-enheder.

4. Som fjernbetjening til kameraet: Med Camera-appen kan du tage billeder og videoer uden at være foran kameraet.

5. Som betalingsmetode: Med Apple Pay kan du betale for varer og tjenester med dit Apple Watch.

Vil du gerne vide mere om smartwaches, kan du læse mere om fx funktioner i et smartwatch her. Og så er det da på tide at få købt dit helt eget smarte ur i dag, så du kan komme til at være med på moden.