5 grunde til, at du skal investere i kuglepenne med logo i år

Kuglepenne med logo er ikke kun et værktøj, der bruges internt i virksomheden blandt medarbejderne. Mange virksomheder får også lavet specialfremstillede reklamepenne med deres firmalogo eller tryk som en funktionel og overkommelig giveaway på messer og andre typer arrangementer.

Alle har et regelmæssigt behov for kuglepenne, hvilket er grunden til, at folk har en tendens til at holde fast i dem. Hvis kuglepennen er produceret i en høj kvalitet og et flot design, er det en favorit reklameartikel, der giver et godt førstehåndsindtryk på modtageren. Her får de et produkt, som rent faktisk har en brugsværdi. Dette står i skarp kontrast til mange andre typer af reklameartikler, som ikke rigtig bliver brugt.

Læs med her, når vi giver dig 5 gode grunde til, at det kan være en fordel for din virksomhed at investere i nogle gode kuglepenne med logo.

1) Omkostningseffektivt: Kuglepenne med logo er en af de mest omkostningseffektive reklameartikler, der findes sammenlignet med andre varer som t-shirts, krus, tasker osv. De er meget mere overkommelige og praktiske end mange andre markedsføringsartikler, hvilket gør dem til et ideelt valg, når man leder efter noget at dele ud til kunder eller potentielle kunder ved et arrangement eller en messe. Desuden vil dit logo blive set, hver gang nogen skal skrive noget ned.

2) Holdbar: Kuglepenne med logo holder normalt længere end andre reklameartikler, da de er fremstillet af holdbare materialer som metal og plastik. Desuden kræver kuglepenne med logo ikke ekstra pleje eller vedligeholdelse, som t-shirts og krus gør, så de kan bruges igen og igen uden at bekymre sig om slitage. Det betyder, at du kan få maksimal synlighed ud af din investering, da hver person, der bruger din pen, vil se dit logo flere gange i løbet af dens levetid.

3) Praktisk: De er små nok til at passe nemt i lommer, så folk kan tage dem med sig overalt. Derudover fylder de på grund af deres lille størrelse heller ikke meget i opbevaringsrummet, hvilket gør dem nemme at gemme væk, når de ikke er i brug – og det betyder også, at du ikke vil have for mange rester, når din giveaway slutter.

4) Alsidig: Du kan vælge den perfekte stil til din virksomhed – uanset om det er elegant og moderne eller sjovt og farverigt, er der noget derude, der passer til alles smag. Derudover findes der endda også rigtig gode miljøvenlige kuglepenne, hvis du ønsker at reducere din indvirkning på miljøet, mens du stadig promoverer dit brand effektivt!  

5) Mindeværdig: Endelig vil det at give kuglepenne med logo gøre et indtryk på modtagerne – der er trods alt ingen bedre måde at minde nogen om din virksomhed på end ved at uddele noget nyttigt som dette? Plus hvis du vælger et iøjefaldende design, så vil det sikre, at folk husker dig længe efter, at de har forladt arrangementet.

Kuglepenne med logo er en effektiv måde for virksomheder af alle størrelser at promovere deres mærker på, både internt i virksomheden blandt medarbejderne, men også eksternt på messer og events. Med disse 5 grunde til, at det kan være en fordel for virksomheder at investere i kuglepenne med logo, er det klart, at denne form for markedsføring giver stor værdi for pengene – og sikrer, at både eksisterende kunder forbliver loyale, mens nye kunder opdager, hvad der gør dig anderledes end konkurrenterne.