Inviter til “éndags-ferie” på Fars Dag

(sponsoreret indhold)

Det er altid skønt at overraske dem, man har kær, med betænksomme og sjove gaver. Endnu bedre er det, når man virkelig kan skabe grobund for gode stunder sammen – og hvad er så mere oplagt end en ferie?
Desværre er det jo for de fleste knapt med tid og penge, når det kommer til de højt elskede feriedage. Men hvem siger, at en ferie absolut skal vare en uge eller mere – kan man ikke også bare nyde en enkelt dag, hvor man kobler helt fra og morer sig sammen med helt nye aktiviteter?

Fars Dag er en oplagt mulighed for at komme hinanden ved og lave noget, der får selv en helt almindelig onsdag til at føles som en dag på rejse. Da Fars Dag falder på 5. juni, Grundlovsdag, har mange fri og det skønne sommervejr har fået godt fat i det danske land – som regel i hvert fald.

Planlæg derfor at din Fars Dags gave kræver at hovedpersonen, uanset om det er din egen far eller din ægtemand, tager denne dag ud af kalenderen og lader sig fejre med de ting, I holder af at gøre sammen. Det er altid skønt at være lidt mystisk og ikke give for mange ledetråde til, hvad overraskelsen går ud på, men det er også rart for hovedpersonen at få en mere konkret gave på Fars Dag  – gerne lige fra morgenstunden.

Uanset om du planlægger, at jeres éndags-ferie skal være på tomandshånd eller i hele familiens skød, er det vigtigt, at du vælger en ferieaktivitet, som hovedpersonen selv kunne finde på at vælge. Er han ikke så meget til spa og vandland, er dette måske ikke den helt oplagt fejring af netop ham, også selvom børnene ville elske denne udflugts-idé. Man kan nemt komme til at give en gave, som man måske først og fremmest selv gerne vil have – men det er desværre meget muligt at modtageren føler sig knap så værdsat og set.

Gå derfor lidt mere personligt til ferie-idéen – har han på et tidspunkt talt om noget, der virkelig er en drøm for ham at prøve eller se? Det kan være alt fra en vild once in a lifetime begivenhed i form af en oplevelsesgave, hvor han kan prøve svæveflyvning eller en tur i racerbil, eller en mere gruppeorienteret dag, hvor I sammen prøver bridgewalking, klatreskov eller låner en sejlbåd. På tomandshånd kan I også nyde en dag i hinandens selskab og i ro og mag, se en særlig seværdighed i naturen eller tage til en begivenhed i byen som for eksempel en særlig restaurant eller et teaterstykke, der betyder noget for ham.

Fars Dag kan således både handle om at prioritere nærværet med hinanden og at styrke jeres minder sammen – men også om at give ham en uforglemmelig mulighed for at koble lidt fra med en lille éndags-ferieoverraskelse, specialdesignet til ham!