Lev livet med ungerne i bilen

Vi elsker at tage på ture ud i landet eller på ferie. Her er bilen vores gode firehjulede ven, som transporterer os til de mange gode oplevelser, der venter derude. Det er fantastisk at tage bilen til smuk natur og gå på vandring og opleve naturens mangfoldighed og spændende liv. Der er også meget at hente i at tage på museer og se udstillinger af forskellig art. Børn kan godt lide kultur, især hvis den er i øjenhøjde med dem. 

Hvis man har børn i bilen, så er en autostol et klart must. Her er barnet spændt godt fast, så sikkerheden er i højsædet. En autostol fra autostol.dk er et sikkert sted for barnet i bilen, og den er også et meget komfortabelt sted, fordi siddekomforten er målrettet netop mod børn. Og sidder dit barn ikke godt, så bliver tålmodigheden tilsvarende kortere. Det er der jo sådan set ikke noget at sige til. Det er ikke sjovt at være spændt fast et sted, hvor man ikke har det behageligt. 

På tur med mor og far 

Når alle sidder godt og er spændt sikkert fast, så kan vi starte bilen og drage ud i verden og se os omkring. Sørg for at have noget godt at spise og drikke med, så børn og voksne ikke skal sidde og tørste eller sulte. I kan naturligvis også holde ind et sted på vejen og tanke op. Det kan også være rart lige at få strakt benene lidt. 

Snak sammen om det I ser, når I kører på vejene. Der er meget at tale om, uanset om det er land eller by man kører i. Og børn synes det er sjovt at få en lille snak undervejs. I kan også lave små quizzer undervejs, hvor spørgsmålene relaterer til de omgivelser, I kører igennem.