Top 5 bedste lydbog apps

Lydbøger er fremtiden indenfor bøger og måden man høre lydbøger på er ikke ved at købe dem enkeltvis – hverken på CD el. digitalt – men derimod at have et lydbog abonnement der giver mere el. mindre ubegrænset adgang til at høre alle de lydbøger du vil fra alverdens forlag.

Du får lydbøger på abonnement gennem en af de mange, efterhånden, populære lydbog apps. I denne artikel vil jeg kort gennemgå de bedste lydbog apps på markedet i dag.

Mofibo app

Mofibo var den første lydbog app på det danske marked og er stadig en af de største målt på både brugere og antal af lydbogstitler. I dag er Mofibo en del af Storytel som nok er verden største lydbog app, og de har dermed ressourcerne til at udvikle hele tiden have de bedste funktioner i deres app. Som den eneste lydbog app har Mofibo/Storytel også deres egen e-bogslæser.

Podimo app

Podimo er den nye og smarte app i klassen og deres fokus har på forhånd været på podcasts, men de har nu også et stort udvalg af lydbøger og kan derfor tilbyde deres lyttere det bedste indenfor fortælling på lyd.

Bookbeat app

Bookbeat er også et nyere selskab fra Sverige af der har billige abonnementer og et stort udvalg af de bedste lydbøger. Du kan vælge imellem flere abonnementer og dermed få en lavere pris på dit lydbog abonnement, hvilket nok er deres største force. Der er ikke noget at klage over når det kommer til indholdet, hvor de efterhånden er ved at være godt med.

Chapter app

Den nyeste danske lydbog app er Chapter. Her får du adgang til et væld af nye bøger til hele familien. Der er altså både et stort udvalg af populære børnebøger og de nyeste udgivelser indenfor romaner og biografier for voksne. Også Chapter tilbyder en række forskellige abonnementer tilpasset den enkelte familie, og du kan derfor få en god pris på dit lydbog abonnement.

Nextory app

Nextory er måske en app der er et godt valg for dig. Ifølge deres kampagner så har de fokus på lydbøger der kan gøre dig klogere, så det ikke bare er ligegyldige ting du kan høre. Langt hen ad vejen har de dog de samme lydbøger som mange af de andre lydbogstjenester her på listen.

Hvis du ikke er overbevist endnu eller bare stadig ikke ved hvilke lydbog app du skal vælge, så kan du læse mere om alle lydbog apps på lydbog-app.dk og finde ud af meget mere om den enkelte app.