Mere frihed ved at gøre din støvsuger ledningsfri

Er du træt af din almindelige støvsuger, der gør støvsugningen træls og irriterende, så kan du investere i en ledningsfri støvsuger. Gør du din støvsuger ledningsfri, så slipper du for den besværlige tur fra stikkontakt til stikkontakt rundt i huset. Her kan du læse meget mere om, hvad en ledningsfri støvsuger kan gøre for dig. 

Jo lettere det er at støvsuge, jo oftere vil du også gøre det. En almindelig støvsuger, som du kobler til stikkontakten, kan være irriterende at slæbe rundt fra rum til rum. Du kan i hvert fald overveje om ikke du kunne gøre rengøringen lettere ved at gøre din støvsuger ledningsfri. For uden ledning kan du frit bevæge dig rundt i huset uden at spekulere for meget over, om ledningen nu også er lang nok til at nå. 

Det sidste nye inden for støvsugerteknologi 

Når det kommer til ledningsfri støvsugere, så er alle de store mærker med. Det gælder både tyske Bosch og Miele, svenske Electrolux og selvfølgelig britiske Dyson, der længe har været de mest innovative på markedet. Det gælder ikke bare ledningsfri støvsugere. De producerer også poseløse støvsugere, en robotstøvsuger til hjemme og en billig håndstøvsuger, der er ved at komme på mode igen. 

Du kan finde ud af, hvilken støvsuger du skal have ved at kigge på den store støvsuger test. Her kan du se og sammenligne, hvilken støvsuger der passer bedst til dine støvsugerbehov.  

Gør din næste støvsuger ledningsfri i dag 

Der er masser af fordele ved at anskaffe sig en ledningsfri støvsuger. Gør du din støvsuger ledningsfri, så har du muligheden for at komme rundt i alle hjørner og kroge af huset, som du ikke kunne nå tidligere.  

Hvis du har døjet med fysikken, når du har støvsuget, så er en ledningsfri støvsuger perfekt, fordi den både er lettere og mere manøvredygtig end en almindelig støvsuger er.  

Det eneste, du skal være opmærksom på, er batteriet. Altid sæt den i opladeren, når du er færdig med at støvsuge, for på den måde kan du sikre dig, at du altid kan støvsuge, når du har behov for det. Det tager nemlig lidt tid at lade sådan en op igen. En almindelig ledningsfri støvsuger kan således holde strøm i ca. 45 min i gennemsnit.