Brug vinteren til at komme i form

Drømmer du om at tabe dig et par kilo? Du er ikke alene. Mange af os bærer rundt på nogle ekstra kilo, som vi godt kunne tænke os at komme af med. Hvorfor ikke bruge vinteren på at komme i dit livs form? Hvis du har lyst til at møde foråret med en strammere og stærkere krop, så kan du finde inspiration til at komme i gang med dit vægttab, her.  

Flyt træningsstudie hjem i stuen 

Selv om de fleste træningscentre nu er åbne, så kan det være lige så nemt at lave sit helt eget træningsstudie, hjemme i stuen. For mange, så kan motivationen stoppe ved dørstokken, da vinterens kulde, og de mørke eftermiddage, kan være svære at bevæge sig ud i, når man endelig har kommet hjem, efter en lang arbejdsdag. Hvis du flytter træning studie hjem i stuen, så bliver træningen let tilgængelig, og du har en undskyldning mindre, for at slippe for dagens træning.  

Det er ikke så meget træningsudstyr du behøver, for at få skabt et velfungerende træningsstudie, hjemme i din egen stue. Hvis du benytter dig af Bodyman rabatkode, så kan du spare penge når du skal købe det nødvendige træningsudstyr. Du kommer langt med et par håndvægte, en yogamåtte og nogle træningselastikker. Men hvis du har pladsen til det, så vil selvfølgelig en træningscykel, eller en romaskine, være godt givet ud.  

Der findes et bredt udvalg af online træningsvideoer du kan benytte dig af. Det vigtigste er at finde en træningsform som du finder inspirerende, og som du får lyst til at fordybe dig i. Hvis du har brug for at følge holdtræning, så er det også mulighed for dette online. Det kan være en god ide at melde sig til et løbehold, sådan at du er sikker på at få konditionstræning, og frisk luft, og kombinere dette med styrketræning i dit træningsstudie.  

Kombiner din træning med et sundt kosthold 

Træning er selvfølgelig en stor det af det at tabe sig, men du kommer ikke udenom kroppens brændstof, altså alt det som du putter i munden. For at få mest mulig effekt ud af alt det arbejde som du lægger ned i din træning, så er det vigtigt at du spiser sundt, og varieret. Det er selvfølgelig muligt at du rådfører dig med kostholdseksperter, eller en diætist, for at få lavet en helt skræddersyet kostplan, men du kommer også langt med sund fornuft.  

Sørg for at spise masser af grønt, og følg de almindelige kostråd, så kommer du helt sikkert til at mærke effekten af træningen i løbet af vinteren.  

Og sørg nu endelig for at unde dig selv noget lækkert en gang i mellem, sådan at både krop og sjæl kommer godt igennem de mørke måneder.