Nyd jeres lokale miljø med en staycation

(sponsoreret indhold)

Staycation. Et fornemt ord der egentlig bare betyder, at man bliver hjemme i ferien. Det kan lyde som om man med det fancy engelske ord egentlig prøver at dække over, at man skal bruge sin ferie  på at tilbringe nogle kedelige uger derhjemme på sofaen. Men sådan behøver det slet ikke være. En ferie er ikke kun god, når den bliver tilbragt under sydens sol med eksotisk mad og fremmede kulturer.

En ferie holdt derhjemme kan i mange tilfælde være en god idé, hvis man planlægger sig til en god ferie til trods for, at man ikke bliver opvartet på et hotel og man skal sove i sin egen seng. Hvis du har små børn, kan tanken om en ferie med hele familien give selv den sejeste mor og far sved på panden. Lang transporttid i enten bil eller fly, uvished om børnevenlige forhold og høj varme, der påvirker de små. Der er mange ting, der kan være stressende, hvis man rejser med små børn og det slipper man for med en staycation.

I stedet for at tænke på det, som om I bare skal være hjemme og ikke på ferie, så vend din tankegang til, at I vælger at holde ferie derhjemme. Der er stadig masser af muligheder for sjove aktiviteter, dejlig mad og afslapning, hvis I undersøger hvor og hvornår der sker sjove ting i jeres lokalområde. Hvis vejret er til det, kan I nyde at være i jeres have eller i en lokal park, hvor børnene kan lege, mens du får læst en ny krimi eller bliver opdateret på din viden om kryptovaluta.