Sådan kan du komme i form med smarte apps

(sponsoreret indhold)

Der er flere og flere der skaber apps der kan hjælpe folk med at komme i form. Årsagen til dette er også relativt simpel. Det er nemlig et kæmpe marked og de virksomheder der får succes med disse apps, tjener milliarder på disse apps, når de bliver en del af folks hverdag. Men vil du gerne komme i form og måske også tabe dig, så er der flere apps som er helt sikkert kan hjælpe dig på rette vej.

Endomondo

Endomondo er en af de største apps i verden indenfor kategorien motions apps. Med endomondo kan du registrere hvilken sportsgren du skal udføre, hvor du kan vælge alt indenfor at powerwalke, til at cykle på arbejde, men også til løbeture, roning og mange flere ting. Med Endomondo kan du se hvor mange kcal du afbrænder, se hvor hurtigt du eksempelvis cykler eller løber og mange andre interessante data. Du kan endda installere det på dit smartwatch eller applewatch, hvor alt det kræver er at du har internet på det, enten igennem internetdeling fra din mobiltelefon eller igennem et mobilt bredbånd

Lifesum

Lifesum er en app, hvor du kan skrive dit madindtag ind, og derigennem se hvor mange kalorier du får indtaget i løbet af en dag. Det er især praktisk hvis du begynder at veje din mad, og derefter skriver ind hvor mange kalorier du indtager. Lifesum giver dig mulighed for at finde hundredevis af opskrifter, og du kan følge nogle af deres programmer for at blive stærkere og komme i bedre form.

Konklusion

Hvis du kombinere disse to apps, så vil du kunne komme rigtigt langt med dit vægttab, og på den måde også komme i form. Der findes utroligt mange flere apps derude, men disse to apps er de bedst anmeldte og klart nogle af dem jeg kan anbefale, og som jeg personligt bruger stort set dagligt.

Læs også Faste som metode til mere energi og vægttab.