Nyt online galleri gør kunsten tilgængelig

Savner du noget kunst, du kan hænge op på væggene derhjemme? Mynewart er et nyt kunstgalleri online, hvor du kan finde de malerier, der passer specifikt til dig og din smag. Der er masser af muligheder for at finde noget for enhver smag, og du kan gøre mange danskere kunsten efter og finde dine næste malerier hos Mynewart. 

Ingen siger, kunst behøver være dyrt. Hvis du gerne vil finde nogle billige malerier, du kan hænge op på væggene derhjemme, så burde du tjekke Mynewart. De er den nye spiller på markedet, når det kommer til kunst, og de gør malerier tilgængelige, som du tidligere skulle lede længe efter. Hos Mynewart kan du gøre et scoop, når det kommer til dit næste maleri.  

Et online galleri for alle 

Mynewarts mission er at gøre kunsten tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Det gør de blandt andet ved at gå online. På nettet er der lidt flere muligheder for et køb, da det er lettere at overskue, hvilken kunst der passer til en. Samtidig er det også langt billigere. Ved at gøre kunsten tilgængelig for flere kan Mynewart og presse priserne ned, da kunstneren sælger mere, end de normalt ville have gjort.  

Det er vigtigt, at kunstnerne skal betales ordentlig for deres arbejde. Fordi malerierne bliver billigere, betyder det ikke, at kunstnerne bliver dårligere betalt. De får bare mere at lave og kan dermed komme ud til langt flere kunder. Mynewart samarbejder med over 100 kunstnere, som kan få deres kunst udstillet online, som kunderne kan investere i.  

Du kan derfor også regne med, at malerierne inde på Mynewarts hjemmeside er i topkvalitet, da det er fremstillet af professionelle kunstnere med noget på hjerte. Du finder alt fra det abstrakte til det naturalistiske, fra det kubistiske til det impressionistiske. Så hvis du har smag for Picasso eller Krøyer, så finder du altså noget, der passer lige til dig. 

Dekorer dit hjem med kunst 

Hvad er kunst, som ingen får lov til at nyde? En museumsgenstand? Klatter af maling på et stykke lærred? Det kan diskuteres herfra og så til juleaften, hvad kunst egentlig er, men det skal i hvert fald ikke komme an på prisen. Rigtig kunst er nemlig uvurderlig, og selvom du kan få det billigt hos Mynewart, betyder det ikke, at det mangler kunstnerisk integritet.  

Du kan derfor snildt og med god samvittighed investere i kunst fra Mynewart. Med alle slags kunst på væggene kan du skabe nogle kreative og smukke rammer for dit hjem, uanset om det er soveværelset, dagligstuen og sågar køkkenet. Fordi du kan finde kunst, du har råd til, betyder ikke, at det ser billigt ud.  

Du kan vælge kunst i forskellige farver, i forskellige stilarter og i forskellige størrelser. Så snart du har fundet en kunstner, du kan lide, så er det bare med at samle. Der er gode muligheder for at dekorere hele huset, så du giver hjemmet et kreativt udtryk, det fortjener. Måske bliver du endda selv inspireret til at give dig i kast med malerkunsten.