Lyt med: 4 gode podcast for enhver smag

Savner du noget at lytte til på vej hjem fra arbejde? Eller måske i weekenden når du gør græsplænen klar til efteråret og vinteren? Så kan du finde en podcast, der er lige noget for dig. Der findes mange slags at vælge imellem, og her får du 4 forslag til podcasts, du kan lytte til, hvis du gerne vil vide mere om verden omkring dig. Tag og lyt med.  

Podcasts er en fantastisk medieform, der giver dig mulighed for at lytte til et radioprogram, lige når det passer dig. Uanset om du laver mad, går dine lange ture ved stranden, slår græs, klipper hæk eller sidder i sofaen, kan du underholde dig selv med en podcast. Så længe du har en telefon og noget til at stoppe i ørerne, så er du garanteret en god lytteoplevelse.  

Sitter 

Iben Hjejle og Signe Lindkvist har lavet en podcast, hvor de taler om alt muligt. Du skal vælge denne podcast for underholdningens og hyggens skyld, hvis du har lyst til at være i godt selskab og mærke kemien fra de to sladretanter. Det er først og fremmest en podcast, du kan føle dig hjemme i og styrke søndagshumøret med, inden du starter på arbejde igen næste morgen.  

Fodbold FM 

Til de fodboldinteresserede eller almindeligt fodboldkyndige er Fodbold FM fra BT’s podcast univers en dejlig afslappet omgang, hvor de store og små samtaleemner fra fodboldens verden bliver vendt og drejet. Tonen er afslappet og venskabelig, og hvis du er nysgerrig på, hvad du skal holde øje med inden for fodbold, så er det her, du skal starte.  

Han Duo 

Den her er til alle nørderne, uanset om de er selverklærede eller ej. Film, serier og computerspil bliver testet, så du ikke behøver. Der er anmeldelser af gammelt og nyt, top-3 over alle slags genrer, dårlige vittigheder og masser af referencer til alt inden for nørderi. Det her er podcasten til dig, der elsker en god snak om superheltefilm eller computerspil om det vilde vesten. 

Sig noget sjovt 

Dette er historien om dansk standup. Fra 90’erne på Dins over Casper og Mandrilaftalen til Comedy Zoo og TV2 Zulu. Dansk standup historie har aldrig været så sjovt som nu, og du kan blive meget klogere på, hvordan det hele forløb sig. Den er til både ældre og yngre, og dem der har været med hele vejen. 

Hvis podcasts ikke er dit favoritmedie, så kan du jo altid give dig i kast med noget helt andet. Sexhunt.dk er en side for dig, der keder dig ved det meste. Faktisk kan du finde dating sites for enhver smag og give dig i kast med den verden, hvis du har lyst.