Sælg dine brugte bøger – Sådan gør du

Har du en masse brugte bøger liggende, og vil du gerne af med dem, kan du jo altid prøve at sælge dem. Det kan du gøre på flere måder, og her kommer vi med et par idéer til, hvordan du kan bære dig ad med det.

Sælg brugte bøger via Saxo

For det første kan du jo prøve at sælge dine brugte bøger via Saxo. Med Saxo Premium kan du sætte dine bøger til salg via Saxo, og på den måde kan altså tjene penge på at sælge dine bøger via deres platform.

Når du har sat din bog til salg hos Saxo, kan deres kunder finde bogen via deres hjemmeside og på den måde købe den direkte fra dig. De tager en andel, men ellers går en stor del af beløbet direkte til dig, når du sælger en bog på denne måde.

Sælg brugte bøger via DBA

Hvis du vil øge dine chancer for et salg, kan du også vælge at sætte den til salg via DBA. Her er det nemt og gratis at komme i gang med at lave annoncer, og du kan helt selv vælge, hvor mange bøger du vil sætte til salg på den måde.

Hvis du vil øge chancen for at komme af med en af dine bøger på denne måde, kan det fx være godt at tilbyde fragt af din bog, da der sikkert sidder folk i hele landet og kigger efter den titel.

Sælg brugte bøger via Facebook Marketplace

Sidst, men ikke mindst, kan du også prøve at sætte dine bøger til salg på Facebook Marketplace. Det fungerer langt hen af vejen som DBA, og mange mennesker bruger Facebook Marketplace i dag til at købe og sælge brugte ting på nettet.

Har du ikke prøvet at bruge Facebook Marketplace før, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af det. Det er meget nemt at have med at gøre, og du kan sætte din første bog til salg i løbet af et øjeblik.

Læs mere her hvis du gerne vil have gratis lydbøger i en måned.